Project > Baidu Office Building

                                      Description

                                      Location Haidian District, Beijing
                                      Floor Area 91,500㎡
                                      Design Time 2006
                                      Completion Time 2009

                                      Award

                                      2010 National Best Project Design Awards Sliver Prize
                                      2011 National Best Project Design Industry Awards First Prize
                                      2011 Architectural Society of China Creative Architecture Awards Merit Work
                                      2011 Architectural Society of China Structural Best Design Awards Third Prize
                                      2011 Beijing Best Project Design Award First Prize

                                      Baidu Office Building

                                      The building is designed according to Baidu’s concept “simple and reliable” – wandering in a simple logical structure, visitors can achieve fascinating experiences. Each office part encloses an inner court with its own service units. Several communicating points create spaces satisfying the special interaction needs of IT industry. The orderly arranged metal blinds on west fa?ade imply the rational aspect as well as the undulating glass blinds wrapping the east fa?ade forms a vibrant contour that figure the infinity of creation. 
                                      ? 11选5任二最牛公式