Project > Queli Guest House

                                      Description

                                      Location Qufu, Shandong Province
                                      Floor Area 13,300m2
                                      Design Time 1983
                                      Completion Time 1985

                                      Award

                                      1986 Best Design Award of the Ministry of Construction First Prize
                                      1992 Architectural Society of China Creative Architecture Awards
                                      2009 Architectural Society of China Grand Creation Award

                                      Queli Guest House

                                      Queli Guest House is located in the downtown of Qufu, with the Confucian Temple to its west and the Confucius Residence to its north. “Being ready to be a supporting role” was the guiding design principle. The height is strictly set and the whole complex is broken up into small volumes to match the size of the traditional buildings. Traditional courtyard layout is used for reference, while the grey bricks and tiles make it mixed in the ancient complex.
                                      ? 11选5任二最牛公式